til startsiden

Filip Skjerning - Kommentar


Forside -> Artikler -> Kommentar

 FreeFind på skjerning.net
 

MENU:

Om mig Musik Billeder Sjov Links Artikler Sælges Gæstebog Kontakt

Nyt Call Me-gebyr

Gebyr-gribben er i luften igen... :-(

Heldigvis er min binding til Call Me snart udløbet. Fra august indfører de et gebyr på 6,50 kr for hver regning, man skal betale til dem over betalingsservice. Argumentet er, at det skal dække deres omkostninger - og at det trods alt er meget billigere end de 39 kr.(!) man skal betale pr. regning, hvis man ikke er tilmeldt betalingsservice...

Jeg synes det er både skuffende og stærkt utilfredsstillende, at Call Me dermed vælger at sløre de reelle udgifter med ekstra, tvungne gebyrer, sandsynligvis for at kunne reklamere med en mere konkurrencedygtig pris, i stedet for at inkludere alle deres omkostninger i det beløb, man tror man skal betale.

Selvfølgelig koster det penge at drive en virksomhed. En del af disse omkostninger er at kunne håndtere økonomi og transaktioner.
Det er et ringe argument, at kunden skal betale dette særskilt som et gebyr, da det er noget som alle kunder skal betale. Nej, så skal det lægges oveni de andre udgifter og indgå i det samlede beløb, man får oplyst som abonnementspris. Det er jo ikke en særskilt ydelse, man får. (I så fald vil jeg gerne melde den ydelse fra: at få lov at betale min regning.)

Det skal ikke koste ekstra, bare at få lov at betale. Og der er tilsyneladende ikke noget alternativ uden gebyr, f.eks. at møde op i kundeservice og betale uden gebyr (hvor en personlig betjening jo i øvrigt ville koste meget mere end det automatiserede Betalingsservice-system - vær dog glade for at folk vælger BS i stedet for at straffe dem for det!) eller at lave en bankoverførsel med beløbet e.lign. for at undgå BS-gebyret.
Så det er helt hen i skoven, at alle skal betale ekstra gebyrer, i stedet for en ændring af abonnementsprisen, hvis de har brug for ekstra indtægter, sådan at man som kunde kun skal forholde sig til ét beløb, når man vil se den samlede pris.

Tilføjet 30.6.2009


Læs også:

Flere "I øvrigt mener jeg..."